2 Aralık 2010 Perşembe

MEYVALI KREMALI PASTA


  • 3 yemek kaşığı krema
  •    4 kedidili bisküvi
  •    Yarım kivi
  •    Yarım muz
  •    Süt
  •    1 yemek kaşığı frambuaz
  •    1 yemek kaşığı yaban mersini

Soğuk kremayı orta boy çelik bir kapta mikserle iyice çırpın. Kabı bu işlemden önce derin dondurucuda 10 dakika bekletin. Kedi dili bisküvileri bir kasede süte batırıp çıkartın.
Uygun bir bardağın tabanına elinizle parçalara ayırdığınız bisküvileri döşeyin. Üzerine kremayı dökün. Muz ve kiviyi dilimleyin ve diğer meyvelerle birlikte kremanın üzerine yerleştirin. Tekrar krema ekleyip en üste meyvelerden ekleyin. Nane yaprağıyla süsleyin  
                                                                    AFIYET OLSUN


Hiç yorum yok:

Bu Blogda Ara