27 Kasım 2010 Cumartesi

FESLEGENLI MAKARNA


Malzemeler:
  • 1 paket glutensiz   makarna
  • 4 adet domates
  • 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı ince doğranmış fesleğen
  • 2 diş sarımsak

Damak tadınıza göre tuz
Hazırlanışı:
Makarnayı haslayin.
Sarımsak ve domateslerin kabuğunu soyun.
Mutfak robotunda; domates, fesleğen, sarımsak, zeytinyağı ve tuzu çekin.
Haşlanan makarnayı süzün.
Tencereye fesleğenli sosu alıp biraz ısıtın.
Üzerine makarnayı ekleyip harmanlayın.
Orta dereceli ateşte 5 dakika karıştırarak pişirin.
Bekletmeden servis yapın.

Hiç yorum yok:

Bu Blogda Ara