22 Kasım 2010 Pazartesi

KABAK CORBASI

  



Malzemeler:
  • 4  Adet kabak
  • 1 Dis sarmisak
  • 1 Yemek kasigi misir unu
  • 1 Paket  krema
  • 4  Su bardagi  su
  • Bir tutam dereotu



Kabaklarin   kabuklarini soyulur  ,yikanip , ufak parcalar halinde  dogranir.Dogranan kabaklar ,su ve tuz tencereye konularak pisirilir,kabaklar yumusayinca blendar yardimi ile ezilir.Diger  tarafta misir  unu az suyla cirpilir ,krema ile karistirilir .Blendarla ezilen kabaklarin icine karisim dokulur 5 dk daha kaynatilir.
Corba servise hazirdir ,servis yapilirken kirmizi biberli yag ve dere otu uzerine gezdirilir
                                                                                                         Afiyet olsun

1 yorum:

STYLE RUMORS dedi ki...

Cok lezzetli gorunuyor.Mutlaka deniycem

Bu Blogda Ara