6 Kasım 2010 Cumartesi

PORTAKALLI KEREVIZ

Malzemeler;


  • 3 Adet kereviz
  • 1Sogan
  • 1 Portakalin suyu
  • 1Limon suyu
  • 1Tatli kasigi  misir unu
  • 1Yemek kasigi sivi yag
  • 1Havuc
  • 1Patates
  • 1 tutam kereviz yapragi
  • Tuz

 Yapilisi ;
Kerevizler soyulur ve halka halka kesilerek limonlu suya konur.Tencerede soganlar oldurulur. misir unu 1 bardak suyla  cirpilip tencereye dokulur daha sonra 5 bardak daha su ilave edilir limon ve tuzda ilave edilir.Havuc ve patates kup kup dogranip tencereye konur kerevizlerde ilave edilir .Yumusayincaya kadar pisirilir , soguyunca servis kabina alinip ustune ince dogranan kereviz yapraklari konur
                                                                                          Afiyet Olsun

1 yorum:

STYLE RUMORS dedi ki...

Glutensiz tarifler harikaaaaa :)))

Bu Blogda Ara