23 Kasım 2010 Salı

SEBZELI KAGIT KEBABI

Malzemeler 




  • 250 gr. kuzu kuşbaşı 
  • 1 yemek kaşığı sivi yag
  • 2 adet domates 
  • 2 adet yeşil biber 
  • 10 adet mantar 
  • 1 adet kuru soğan 
  • 1 bardak bezelye 
  • Kekik 
  • Tuz  


  • YAPILISI
    Zar şeklinde doğranmış etleri bir kabın içine koyun. Margarin, tuz ve karabiberi atın. Domates, yeşil biber ve mantarları doğrayın. Soğanları dörde bölün. Bezelyeleri de ekleyerek, hepsini karıştırın.

    Hazırladığınız malzemeyi ikiye bölün. İki adet yağlı kağıda yerleştirin. Üzerlerine kekik serpin. Hava almayacak şekilde her tarafını kapatın.

    200 derecedeki fırında 30 dakika pişirin. Sıcak sıcak servis yapın. 
                                 AFIYET OLSUN.

Hiç yorum yok:

Bu Blogda Ara